12 Eylül 2009 Cumartesi

Körfez'e Doğru

Geride kalan 3 maçta elde edilen 6 puan başlangıç için hiçte fena değil aslında. Karşıyaka'yı seyircisiz maçta yenmek, Mersin gibi tansiyonu yüksek bir maçta Mersin'i evinde yenmenin ardına, Rize'yi son cezalı maçımızda 5 dakika içinde elimizden kaçırmak, herkeste küçük çaplı bi hayal kırıklığına yol açtı. Ama puan tablosuna, oynan futbola bakıldığında kafalardaki soru işareti en azından tarafım adına kalkıyor.
Hedef şimdi bir devreliğinede olsa gençlerin elindeki, Körfez deplasmanı. Mutlak 3 puan alınması gereken bir deplasman, ve ne kadar kolay gözüksede kanımca o kadar zorlanacağız. İlk 15 dakika içinde gol veya goller bulursak işimizi bi hayli rahatlatırız. Fakat aksi takdirde gole ulaşamadıkça, zaman aleyhimize işler, panik başlar, direnişleri artar.

Sonuç olarak şampiyonluk olarak konulan hedef doğrultusunda her maç gibi bu maçıda kazanmalıyız. Futbolcular, Rize mağlubiyetinden sonra eminmki, gençlere karşı biraz daha temkinli ve kontrollü olacaklar. 3 puan için Körfez'e gidiyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder