15 Eylül 2009 Salı

Kocaelispor 0-0 Adanaspor / Yazık !


Yazık ki, şampiyonluk parolasıyla yola çıktığımız bu sezonda, neredeyse tamamı 90-91'lilerden oluştan Kocaeli'yi deviremedik.

Maç hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum, sadece maçtan önce söylediklerimi hatırlatmak istiyorum.

İlk 20 dakikalık periyotta gol bulamadığımız taktirde, işimizin daha da zorlaşacağını, zamanın aleyhimize işlediğini, gol bulamadıkça gençlerin direncinin, bizim stresimizin artacağını belirtiştim. Hepsi harfi harfine tuttu desem yeridir.
İlk 45 dakikada inanılmaz bir pres ve hırsla karşı karşıya kaldık. Topu, yönümüz kaleye dönük şekilde ayağımızda tutamadık, pas yapamdık. Sert presin karşısında topları şişirdikte şişirdik. Kocaeli ilk 60 dakika içerisinde bu oyun düzeninde oynayarak, bize top oynatmadı, ilk 50-60 dakikada içinde istediğini aldı. Neredeyse 60 dakika boyunca bu şekilde ayakta uyuduk. Ekrem hoca bu durum karşısında, herhangi bir müdahelede bulunmadı, oyun planlamsında değişikliğe, presi bozmaya, oyunu değiştirmeye gitmedi. Sadaece izledi !
65'ten sonra, ne kadar, gençler yorulup, biz kontrolü ele alsakta biraz geç oldu. Adam akllı 5 pas üst üsteyi 70. dakikada görebildik anca. 70'ten sonraki pozisyonlarıda değerlendiremeyince, 1 puana razı olduk.
Bireysel olarak Fevzi,İlyas,Metin en kötülerdendi. Doğtu dürüst 2 pas yapamdılar, topa hakim olamadılar, fazla top kaybı yaptılar. Pozisyonları çarçur ettiler. Ayrıca Son dakikada bir penaltı pozisyonu vardı ama, hakemin o anda görmediğini varsayıyorum, bu bizim için avutma olmamalı, maçı bu pozisyona bağlamamanız lazım, zaten golü önceden bulmalıydık. O yüzden kendimizi kandırma yoluna gitmeyelim.

Sonuç olarak 3 puan çıkarmamız gereken bir deplasmandan 1 puanla döndük. Sırada Hacettepe var,bu sene 5 Ocakta takımla ilk kez buluşuyoruz, zor bir maç olacağını düşünmüyorum ama puan kaybetme lüksümüz hiç kalmadı. Mutlaka 3 puan alıp yola devam etmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder