15 Temmuz 2009 Çarşamba

David Villa Muamması

Villa hakkındaki ilk yazımda Barça'ya transfer olmasının an meselesi olduğu,transferin her an sonlanabileceğini belirtmiştim.Fakat işler beklenin tersine dönüyor gibi.
Başkan Llorente bir kaç gün önce Villa'nın satılık olmadığını,Valencia'da daha çok işlere imzasını atacağını söyledi.Zaten satış için bastırılan yeni sezon Villa formaları ve medyada ciddi şekilde etkinliğini kaybeden Barça&Villa flortünün yanı sıra,Laporta'nın Forlan'a yönelmeside Villa'nın kalmasını destekler nitelikte.


Şimdi gelişen olaylara yoruma gelince..
Kulübün içinde bulunduğu mali kriz,kimi otoritelere göre (ne kadar inandırıcı gelmese de) yakın zamanda kulübün dibi boylayacağını destekler nitelikte.Var olan borçları kapatmak 1-2 oyuncuyu satmakla kapanmayacak gibi olsa da Villa,Silva gibi oyunculardan elde edilecek maksimum gelir bir nebze kulübü rahatlatır gibi.Ama şu an ki durum ele alındığında ne Silva satılacak gibi nede Villa.
Kulübün sıcak paraya ihtiyaç duyduğu şu dönemde Villayı elden çıkarıp,ileri ki senelerde yeni Villalar,Silvalar çıkartması ise en makulu gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder